<div style="background:#fff;padding:5px;border:1px solid #ccc;border-top:none"><b>Notice</b> [8]: Undefined property: page::$meta_title<br/>Error in bestand /home/akar/domains/akar.nl/public_html/themes/akar/header.php op regel 31<br/></div>

Badkamer kitten: perfect afgekit

Een badkamer kitten is van groot belang bij de bouw of verbouw van uw badkamer. Met secuur kitwerk is uw badkamer vrij van lekkages en krijgt schimmel geen kans. De experts van kitbedrijf Akar weten precies wat hoge kwaliteit kitwerk inhoudt en leveren al meer dan drie decennia professioneel kitwerk. Kies voor badkamer kitten door Akar en het hoeft nooit opnieuw gekit te worden!

Voordelen van uw badkamer laten kitten door Akar

Uw badkamer laten kitten door kitbedrijf Akar heeft de volgende voordelen:

  • Hoog kwaliteit en secuur kitwerk
  • Uw badkamer vrij van lekkages
  • De aangebrachte kit is schimmelwerend
  • Mooie uitstraling van uw badkamer

 

Geen enkele badkamer is een probleem

Het kitten van een badkamer kost vaak veel tijd. Het kitten moet namelijk zeer precies gebeuren met de juiste kit. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van kit kunnen wij uw badkamer in korte tijd voorzien van professioneel kitwerk. Onze know-how over toepassingsgebieden en onder type ondergronden passen wij dagelijks in de praktijk toe. Van het paleis op de dam tot uw badkamer thuis, groot- of klein, iedere uitdaging maken wij bij AKAR tot een succes.

Uw badkamer gekit voor een gunstige prijs

Uw badkamer laten kitten door een onze experts kan u zowel veel tijd als geld besparen. Doordat wij de kit in één keer correct aanbrengen kunt u er vanuit gaan dat uw badkamer hierna nooit opnieuw gekit hoeft te worden. Daarnaast is het goedkoper dan u wellicht zou denken! Vraag daarom gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Controle van het kitwerk van uw badkamer

Twijfelt u over de staat van het huidige kitwerk in uw badkamer? De experts van Akar komen graag bij u langs voor een controle en een duidelijk advies. Desgewenst kunnen wij direct de oude kit verwijderen zodat uw badkamer snel de afwerking heeft die het verdiend.

Is uw badkamer aan nieuw kitwerk toe?

Twijfelt u over de staat van het huidige kitwerk in uw badkamer? De experts van Akar komen graag bij u langs voor een controle en een duidelijk advies. Desgewenst kunnen wij direct het oude kit verwijderen zodat uw badkamer snel de afwerking heeft die het verdiend. Wij informeren u graag verder. Bel daarom 020 - 6999360 of vul het onderstaande contactformulier in.

badkamer-kitten-akar-voegafdichtingen badkamer-kitten-akar-voegafdichtingen-2

Contact over / offerte badkamer kitten

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht