Badkamer kitten

Akar: voor het perfect afkitten van sanitair

Het kitten van een douche en ander sanitair is van groot belang voor de kwaliteit en het behoud van de badkamer. Met secuur kitwerk van het sanitair zoals de douche, het toilet en de wasbak voorkomt u lekkages en krijgt schimmel geen kans. De experts van kitbedrijf Akar hebben ervaring met het plaatsen van hoge kwaliteit voegdichtingen en leveren al meer dan drie decennia professioneel kitwerk. Wij doen landelijke klussen in verschillende sectoren, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw, petrochemie, beton- en waterbouw, ziekenhuizen, scholen, rail & infra en de particuliere markt. Van grote projecten als het Paleis op de Dam tot kleinere projecten zoals uw badkamer thuis, groot of klein, iedere uitdaging maken wij bij Akar tot een succes. Laat uw badkamer en de rest van uw sanitair kitten door Akar en uw badkamer hoeft nooit opnieuw gekit te worden!

Offerte aanvragen

 

Voordelen van uw badkamer laten kitten door Akar

Uw badkamer laten kitten door kitbedrijf Akar heeft de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit en secuur kitwerk
 • Uw badkamer vrij van lekkages
 • De aangebrachte kit is schimmelwerend
 • Uw kitvoegen schimmelvrij
 • Mooie uitstraling van uw badkamer
 • Voor al het sanitair, zoals douche en bad.

Douche kitten

Correct en zorgvuldig kitten van de douche is erg belangrijk voor uw badkamer. De douche wordt dagelijks gebruikt en wordt daardoor regelmatig blootgesteld aan water, zeepresten en kalk. Wanneer het sanitair niet goed gekit is komt water in de naden tussen de douchebak en de muur en de douchecabine en de muur te zitten waardoor schimmelvorming en lekkage ontstaan. Door deze lekkage kan schimmel zich verspreiden en het andere sanitair aantasten.

Sanitair kitten

Kitbedrijf Akar brengt op de muren en het sanitair in de badkamer kitvoegen aan. Onder het sanitair dat wij kitten valt onder andere:

 • Het bad
 • De douchebak
 • De douchecabine
 • Het urinoir
 • De wastafel
 • De wc
 • De draingoot of het doucheputje

Badkamer kitten: hoe gaat dat in zijn werk?

Kitbedrijf Akar is gespecialiseerd in het kitten van badkamers. Kitten is nodig voor de afwerking van een nieuwe badkamer, douche of andere sanitaire voorziening, maar ook bij een oudere badkamer waarvan de kit aan vervanging toe is. U kunt ervoor kiezen om direct een offerte aan te vragen en een afspraak te maken om uw badkamer te laten kitten. Het is ook mogelijk om eerst door ons te laten controleren of het kitwerk in de badkamer toe is aan vervanging. Wij komen vervolgens langs en stellen op basis van de controle een factuur samen. We beginnen met kit verwijderen en brengen daarna een nieuwe laag aan. De bovenste laag kit is droog tussen de 6 en 24 uur, afhankelijk van het soort kit, de gebruikte hoeveelheid, het vochtgehalte en de omgevingstemperatuur. Onze ervaren kitters kunnen u adviseren over de periode waarin het verstandig is uw sanitaire voorzieningen niet te gebruiken.

Prijzen voor het kitten van uw badkamer

De kosten voor het kitten van uw badkamer, douche of ander sanitair zijn afhankelijk van de te kitten oppervlakte en het eventuele oude kitwerk dat verwijderd moet worden. Vraag met ons contactformulier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan. Omdat wij de kit in één keer correct en zorgvuldig aanbrengen hoeft uw badkamer hierna nooit meer gekit te worden.

Controle kitwerk van uw badkamer

Twijfelt u over de staat van het kitwerk in uw douche, sanitair of wellicht uw hele badkamer? De experts van Akar komen graag bij u langs voor een controle en een duidelijk advies. Wij verwijderen indien nodig direct de oude kit zodat uw badkamer snel de afwerking heeft die hij verdient. Wij informeren u graag verder. Bel daarom naar 020 699 9360 of vul het onderstaande contactformulier in.