Plinten kitten

Plinten kitten is geen simpele klus. Dit vereist precisie, ervaring en vakmanschap. Wanneer het kitten van de plinten niet op de juiste manier gebeurt, kan de kit gaan krimpen of juist uitzetten. Ook bestaat de kans dat, als het kitten niet door vakmannen wordt uitgevoerd, de kit niet goed hecht. Laat daarom het kitten over aan de professionals van kitbedrijf Akar. Wij zijn bekend met de gestelde voorwaarden en leveren enkel kitwerk van excellente kwaliteit. Plinten die perfect zijn afgekit, geven een mooi en strak effect aan uw ruimte. Ook beschermt de kit uw plinten tegen vocht en vuil en zorgen de afgekitte plinten voor een professionele uitstraling. We leggen u graag meer uit over plinten kitten.

Offerte aanvragen

Waarom plinten afkitten?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw plinten af laat kitten. Zo heeft het kitten van plinten een beschermende functie tegen vochtinfiltratie achter de plinten, waardoor u schimmelvorming, houtrot of beschadigingen aan de muur voorkomt. Dit draagt tevens bij aan de hygiëne van de ruimte. Ook dragen gekitte plinten bij aan een nette en naadloos afgewerkte ruimte. Bij Akar hebben we jarenlange ervaring als het gaat om het deskundig aanbrengen van kitvoegen. Ook geven we advies en schakelt u ons gemakkelijk in voor inspecties op bestaande voegafdichtingen.

Voordelen van uw plinten laten kitten door Akar

Akar blinkt uit in service en heeft talloze voordelen. U profiteert bijvoorbeeld van:

  • Ongeëvenaarde kwaliteit
  • Uiterst nauwkeurig kitwerk
  • Meer dan 45 jaar ervaring met kitwerken
  • Garanties tot 6 jaar
  • Advies op maat
  • Een strak resultaat

Plinten kitten, hoe doen we dat?

Het proces rondom plinten afkitten bestaat uit een aantal onderdelen. We lichten deze graag aan u toe:

  1. Offerte aanvragen: het proces begint met het aanvragen van een offerte. Dit doet u gemakkelijk via ons contactformulier. Binnen enkele werkdagen nadat u een offerteaanvraag heeft gedaan, nemen we contact met u op. We stellen voor u een vrijblijvende offerte op, volledig afgestemd op uw situatie.
  2. Afspraak inplannen: zodra u een akkoord heeft gegeven op de offerte plannen we samen met u een afspraak in waarin we uw plinten komen kitten. Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om een offerte op te laten stellen op basis van inspectie. We controleren dan eerst of de kit aan de plinten aan vervanging toe is en stellen aan de hand van de uitkomsten een offerte voor u op. Neem ook hiervoor contact met ons op, via ons contactformulier.
  3. Kit verwijderen: indien nodig verwijderen we eerst de oude kit. Dit doen we op uiterst professionele wijze, zoals u van ons gewend bent. We verwijderen siliconekit van alle soorten ondergronden en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
  4. Kit aanbrengen: nadat de oude kit is verwijderd gaan we over tot het aanbrengen van een nieuwe laag kit. We werken enkel met kit van de hoogste kwaliteit. Als specialist zijn wij ons bewust van hoe enorm belangrijk voegafdichtingen zijn. Daarom wordt er bij ons enkel verantwoord gekit door bevoegden.

De droogtijd van de kit kan variëren tussen de 6 en de 24 uur. Dit is afhankelijk van welke kit en van de hoeveelheid kit die is gebruikt. Ook speelt de omgevingstemperatuur een rol. We zullen u uiteraard voorzien van passend advies zodat u weet wanneer de kit droog is en wanneer u bijvoorbeeld het meubilair terug mag zetten.

Kitbedrijf Akar: professioneel en vakkundig

U doet er goed aan wanneer u uw plinten laat kitten door Akar. We hebben ervaring met grote projecten, maar deinzen ook zeker niet terug voor een kleinschalige uitdaging. Als gespecialiseerd kitbedrijf zijn we niet alleen flexibel in onze aanpak, maar leveren we ook vakmanschap en werken we volgens een kwaliteitshandboek. Dit handboek berust op de voorwaarden gesteld door de NEN-EN-ISO 9001. Ons team bestaat uit ruim 50 werknemers met elk dezelfde visie: kitwerk is een ambacht. We leveren enkel kwaliteit, precisie en gaan enorm vakkundig te werk. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag gemakkelijk een offerte aan!

Wat kost het kitten van plinten?

De kosten voor het laten kitten van plinten zijn afhankelijk van verschillende factoren en lopen uiteen. Dit heeft te maken met welke kit we gebruiken, in welke hoeveelheid en ook of we de oude kit eerst moeten verwijderen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Neem contact op met Akar

Akar is de juiste keuze voor het afkitten van uw plinten. Wilt u een offerte aanvragen of wenst u liever eerst wat informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op via 020 – 6999360.