Voegafdichtingen

De beste voegafdichtingen maakt Akar voor u! Akar is een betrouwbaar bedrijf in voegafdichtingen!

Bij Akar zorgen we voor de beste voegafdichtingen in uw gebouw. De voegafdichtingen die onze medewerkers aanbrengen zijn altijd perfect. Door onze jarenlange expertise op het gebied van voegafdichtingen kunt u bouwen op Akar!

Wij zorgen ervoor dat de te bouwen of de te verbouwen panden altijd gedegen worden gevoegd. Wij weten als geen ander dat voegen in een gebouw van essentieel belang zijn. Daarom houden wij dan ook rekening met omgevingsvariabelen, menselijk falen, doseringen en materiaalvoorkeuren. Alleen dan krijgt u de meest voortreffelijke afdichting in uw gebouw.

De capabele en gedreven medewerkers van Akar zorgen voor uitstekende voegafdichtingen bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Doordat alle voegafdichtingen door onze vakmensen grondig en stelselmatig gecontroleerd worden, zijn alle voegafdichtingen van Akar altijd van een uitstekende kwaliteit. Wij weten dat een verkeerde beoordeling van voegafdichtingen desastreuze gevolgen kan hebben. Door derden wordt niet altijd rekening gehouden met rek- of krimpmodificaties, materiaalkenmerken en hechtvermogens. Gelukkig kunnen de vakmensen bij Akar ook slecht uitgevoerde voegafdichtingen repareren.

Akar is een gerenommeerd bedrijf dat al decennialang opereert in voegafdichtingen door heel Nederland en zelfs daarbuiten, en met succes. Wij hebben in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd door onze specialistische en snelle aanpak. Onze medewerkers zijn dusdanig opgeleid dat ze de voegafdichtingen van zowel kleine als grote bouwwerken eenvoudig en perfect kunnen maken.

Akar volgt de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld, en speciaal in voegafdichtingen, op de voet. We houden altijd rekening met de nieuwste milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid.

In voegafdichtingen heeft Akar ontelbare projecten deskundig afgewerkt. Elders op deze website kunt u onze afgeronde werken bekijken. Een kleine greep uit onze eerdere projecten: woontorens Boompjes te Rotterdam, Bijlmer Bajes, 1200 woningen Venserpolder te Amsterdam, alle McDonald's restaurants, verschillende gebouwen op Schiphol, Amsterdam Arena, een aantal Shell kantoren, enzovoorts.

Maak ook eens kennis met de expertise van Akar. Wij komen graag bij u langs om u meer informatie te geven over voegafdichtingen, of een offerte aan te bieden.