Kitter

Akar; de expert onder de kitters

Als u een kitter nodig hebt, bel dan Akar! Akar is een professioneel en ervaren kitbedrijf voor Amsterdam! De bijna 100 collega's van Akar zijn allen zeer deskundig in het beoordelen en het aanbrengen van kit. Of het nou gaat om afdichtingen, lekkages of schimmel, de professionele kitter van Akar is de juiste persoon voor de klus. Ons kitbedrijf heeft sinds haar ontstaan al vele grote en kleine klussen succesvol afgerond en kan zodoende putten uit een bron van ervaring. Ook voor uw situatie heeft onze kitter de perfecte oplossing. En met het grote team van specialisten dat Akar rijk is, mogen wij ons de expert onder de kitters noemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voegwerk en advies op maat

Goed voegwerk is van het allergrootste belang. Een kitrand lijkt dan wel klein, maar een onjuiste kitrand kan grote en onplezierige gevolgen hebben. Akar heeft als kitter al twee decennia ervaring in het aanbrengen van kitvoegen. Daarnaast zijn wij als specialistische kitter ook meester in het taxeren van het af te dichten project. U kunt ons ook inspecties op bestaand voegwerk laten verrichten.

Akar weet hoe belangrijk de werkzaamheden van een kitter zijn bij de totstandkoming van een gebouw of tijdens de renovatie van een kamer. Goed kitwerk maakt het verschil in bijvoorbeeld tocht, maar het houdt ook vocht en schimmelvorming tegen. Onze kitters hebben oog voor detail en daarom kunnen wij ook een uitstekend eindresultaat garanderen. Hierbij is afwerking ook een belangrijk onderdeel, want een goede kitrand valt niet op.

Onze kitter kan meer

Met al meer dan twee decennia aan ervaring heeft Akar meer in huis dan alleen goed kitwerk. Zo kunt u ons ook bereiken voor advies op bestaande kitwerken. Op afspraak komt onze kitter dan langs voor een inspectie en zal daar advies over uitbrengen.

Akar is tevens specialist in brandwerende doorvoeringen en brandwerende materialen. Ook hier geven wij advies en uiteraard kunnen wij de materialen leveren en aanbrengen. Eigenlijk zijn wij veel meer een allround afdichtingsspecialist dan een kitbedrijf.

Trots op ons werk

Akar heeft al voor veel projecten het kitwerk geleverd. Zo zijn wij ook betrokken geweest bij grotere projecten, zoals de Amsterdam Arena en het winkelcentrum “Babylon” in Den Haag. Bekijk onze referenties voor meer voorbeelden van onze werkzaamheden.

Wij werken enkel met het Kwaliteitshandboek; deze berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001 stelt. Ons voegwerk is altijd van een uitstekende kwaliteit en wij werken met de beste kitters. Akar is in de loop van de jaren meegegroeid met de nieuwste wetten en regels wat betreft milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid.

KITTER NODIG? AKAR LEVERT KWALITEIT; NEEM CONTACT OP!

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, maar ook voor een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie neemt u contact met ons op. Gebruik hiervoor het contactformulier, dan nemen wij spoedig contact met u op.