Kitter

Akar: de expert in kitvoegen

AKAR is een professioneel en ervaren kitbedrijf voor Amsterdam en omstreken. De ruim 50 collega's van AKAR zijn allen zeer deskundig opgeleid in het vakkundig aanbrengen van kit. Of het nu gaat om afdichtingen, lekkages of schimmel, de professionals van AKAR zijn de juiste mannen voor uw zakelijke klus. Ons kitbedrijf heeft sinds haar ontstaan al vele grote en kleine projecten succesvol afgerond en kan zodoende putten uit een bron van ervaring. Ook voor uw situatie hebben wij de perfecte oplossing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voegwerk en advies op maat

Goed voegwerk is van het allergrootste belang. Een kitvoeg lijkt dan wel klein, maar een onjuiste kitvoeg kan grote onplezierige gevolgen hebben. AKAR heeft als kitverwerker ruim vier decennia ervaring in het dekundig aanbrengen van kitvoegen. Deskundigheid die verder rijkt, want naast het aanbrengen van kitvoegen geven we advies en doen we een taxatie op het af te dichten project. U kunt ons ook inschakelen voor inspecties op bestaande voegafdichtingen.

AKAR weet als geen ander hoe belangrijk de werkzaamheden van een kitter zijn bij de totstandkoming van een gebouw of tijdens de renovatie van badkamers. Goed kitwerk maakt het verschil in bijvoorbeeld tocht en koude bruggen, maar het houdt ook vocht, schimmelvorming en ongediertes tegen. Wij hebben oog voor detail en dankzij onze grote kennisbank kunnen wij uitstekend eindresultaat garanderen. Hierbij is aandacht voor afwerking van groot belang, want een goede kitvoeg valt niet op.

Onze uitvoerders kunnen meer

Met al meer dan 45 jaar aan ervaring heeft AKAR meer in huis dan alleen goed kitwerk. Zo kunt u ons niet alleen bereiken voor advies voor voegafdichtingen in de breedste zin des woords maar ook luchtdichting en gevelimpregnering. Op afspraak komt onze uitvoerder dan op locatie voor een inspectie en zal daar onafhankleijk advies over uitbrengen.

AKAR is tevens specialist in brandwerende doorvoeringen en brandwerende materialen. Ook hier geven wij advies en uiteraard kunnen wij de materialen leveren en aanbrengen. AKAR is veel meer een allround afdichtingsspecialist dan alleen een kitbedrijf. AKAR staat voor Algemene Kunststof Applicatie, de is in 1981 toegevoegd toen filiaal in Rotterdam opgericht werd.

Trots op ons werk

AKAR heeft al voor veel projecten het kitwerk geleverd. Zo zijn wij ook betrokken geweest bij grotere projecten, zoals de Johan Cruijff Arena en de ministeries van BiZa, OC en W, VROM en de Tweede Kamer in Den Haag of bijvoorbeeld de nieuws studio's van het NOS journaal. Bekijk onze referenties voor meer voorbeelden van onze werkzaamheden.

Het kwaliteitsbewustzijn, dat deel uit maakt van onze ondernemingsfilosofie, wordt gedragen door genormeerde controleprocedures. Deze zijn vastgelegd in ons Kwaliteitshandboek en berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001 stelt. Ons voegwerk is altijd van een uitstekende kwaliteit en wij werken met de beste materialen. AKAR is in de loop van de jaren meegegroeid met de nieuwste wetten en regels wat betreft milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid waarbij onze VCA** gecerticering bij draagt aan de algehele veiligheid van onze medewerkers.

Zoekt u een kitter? Neem contact op met AKAR.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wil, maar ook voor een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie neemt u contact met ons op. Gebruik hiervoor het contactformulier, wij reageren dan snel.