Kitwerk

Voor uitstekend kitwerk moet u bij Akar zijn! Akar is de beste in kitwerk voor grote én kleine projecten!

Als u op zoekt bent naar een bedrijf dat voor u eersteklas kitwerk kan verzorgen, denk dan eens aan Akar. Wij zijn al twee decennia lang actief in voegafdichtingen. Onze medewerkers zijn allen zeer gedegen opgeleid in het vervaardigen en renoveren van kitwerk. Al onze werken in de bouw zijn van een excellente kwaliteit.

Akar weet dat bij kitwerk heel wat criteria van invloed zijn, zoals menselijk falen, doseringen van het kitwerk, materiaalvoorkeuren en ook omgevingsvariabelen. Wij houden bij het vervaardigen van kitwerk altijd rekening met deze factoren, zodat uiteindelijk het kitwerk jarenlang in voortreffelijke staat blijft. Onze ruim 80 medewerkers staan met hun expertise in kitwerk altijd voor u klaar!

Een kitspecialist nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 Akar vervaardigt kitwerk in nieuwbouw, renovatie en in onderhoud, zoals beheer. Wij weten door onze jarenlange ervaring dat slecht aangebracht kitwerk calamiteuze gevolgen kunnen hebben. Fout aangebracht kitwerk kan gaan krimpen of juist gaan rekken en/of het hecht niet goed. Door onze vakbekwaamheid kunnen wij slecht kitwerk snel opsporen en herstellen.

De werknemers van Akar werken allen volgens de nieuwste milieuprincipes en kwaliteitsnormen. Bouwprocessen zijn door dit soort maatstaven systematischer geworden. Wij zijn daar in de loop van de jaren in meegegroeid.

Onze kitprojecten

U kunt verder op deze website onze reeds afgeronde prestigieuze projecten bekijken. Een kleine greep hieruit: parkeergarages te Schiphol, in Bussum, Hilversum, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Almere, het Shell gebouw in Amsterdam, Moerdijk en Den Haag, De Nederlandsche Bank in Rotterdam, Utrecht, Breda, Nijmegen en Heerlen, het Ministerie van O C en W, van BiZa en VROM, woontorens Delfshaven en Boompjes te Rotterdam, alle McDonald's restaurants, Amsterdam Arena, de Nederlandse Ambassade in Paramaribo, het Sonesta hotel en de ABN-Amro bank op Curacao, enzovoorts.

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op

Als u kitwerk uit te besteden hebt, neem dan eens contact op met ons bedrijf. Wij komen graag bij u langs om u meer informatie te verstrekken over ons bedrijf en het kitwerk wat wij uitvoeren. Natuurlijk kunnen we u ook een offerte voor uw kitwerk verstrekken.