Kitbedrijf Amsterdam

Heeft u een kitbedrijf nodig in Amsterdam? Neem dan contact op met Akar. We zijn een professioneel kitbedrijf met ruim 45 jaar ervaring, 50 vakkundige werknemers en zijn actief in heel Nederland. Akar levert eersteklas kitwerk af.

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • Scherp geprijsd
 • De hoogste kwaliteit materialen
 • Gecertificeerde vakmensen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De expertise van Akar

We zijn gespecialiseerd in alles wat met afdichtingen te maken heeft. Zo kunt u rekenen op de expertise van Akar bij:

 • Sanitaire kitvoegen ten behoeve van toiletruimtes, (groot)keukens en badkamers
 • Het aanbrengen van kitvoegen in bouwkundige aansluitingen
 • Het leveren en aanbrengen van brandwerende afdichtingen ten behoeve van doorvoeringen en voegen
 • Renoveren van en adviseren over oud kitwerk
 • Luchtdichting van naden en voegen bij woningbouw en utiliteitsbouw
 • Het aanbrengen van chemisch bestendige vloeistofdichte voegvullingen
 • Het impregneren van buitengevels
 • Het aanbrengen van structurele kitvoegen in glasgevels

Akar, hét kitbedrijf van Nederland

Akar heeft ca. 50 gemotiveerde werknemers in dienst die door heel Nederland professioneel kitwerk verzorgen. U vindt ons bijvoorbeeld ook in Rotterdam.

Alleen het beste is goed genoeg

Ons kitbedrijf in Amsterdam werkt uitsluitend volgens het Kwaliteitshandboek. Deze principes berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001:2000 stelt. Gedegen kitwerk is een ambacht en ons kitbedrijf voldoet aan de hoogste eisen. Ons voegwerk is altijd van een uitstekende kwaliteit. We houden ons aan alle nieuwste wetten en regels wat betreft milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid. We zijn tevens VCA**-gecertificeerd. Dit toont aan dat we zeer bewust omgaan met veiligheids- en milieuaspecten.

Waarom een kitbedrijf inschakelen?

Goed voegwerk is zeer belangrijk. Een kitrand lijkt dan wel klein, maar als hij onjuist is geplaatst, kan dat desastreuze gevolgen hebben. Akar heeft als kitbedrijf in Amsterdam al ruim vier decennia ervaring in het aanbrengen van kitvoegen. Daarnaast zijn we als specialistische kitter in Amsterdam meester in het adviseren over kitwerkzaamheden. Bij Akar vindt u alleen vakbekwame medewerkers die alles weten over het onderzoeken, verwijderen en aanbrengen van kitwerk. Ook voor een professionele inspectie van uw huidige voegwerk schakelt u ons in. We zijn werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Het vervangen van kit

Naarmate kit oud wordt, is het verstandig om het te laten vervangen. Kit verwijderen is echter een zeer lastige klus. Wij hebben hier ontzettend veel ervaring mee en we gebruiken uitsluitend de juiste instrumenten. Op professionele wijze verwijderen we uw oude kit en plaatsen hier kit van hoge kwaliteit voor in de plaats. Voor ons maakt het niet uit op welke ondergrond de kit is geplaatst, we verwijderen het voor u zonder sporen achter te laten. Dit geldt ook voor het verwijderen van siliconenkit.

Projecten in Amsterdam

Akar is al jaren actief als hét kitbedrijf van Amsterdam. We zijn in te schakelen voor kleine projecten, maar gaan elke uitdaging aan. Zo hebben we zeer grote projecten uit Amsterdam op onze naam staan. We hebben bijvoorbeeld werkzaamheden verricht voor de Johan Cruijff Arena, de Stopera en de grootste kantoren op de Zuidas. We hebben tevens de grootste hotels onder onze naam staan, waaronder: The Grand, Krasnapolsky, W Hotel, Conservatorium Hotel, Sir Adam, Barbizon, Hilton, College Hotel, Marriot en nog vele anderen. Naast hotels hebben we zeer veel woningbouwprojecten voorzien van ons kitwerk. Voor een uitgebreide lijst gaat u naar onze referentiepagina.

 

Neem contact op

Heeft vragen of wilt u een vrijblijvende offerte, specifiek voor uw situatie? Neem dan contact op met Akar. Bel ons op 020- 699 9360 of gebruik ons contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.