Kitbedrijf Amsterdam

Wanneer u een kitbedrijf in Amsterdam nodig heeft, bel dan Akar! Akar is een professioneel kitbedrijf voor groot Amsterdam en omstreken! In Akar vindt u een betrouwbaar kitbedrijf voor niet alleen Amsterdam en omgeving maar heel Nederland. De ruim 50 medewerkers van ons kitbedrijf zijn verspreidt over de diverse provincies in Nederland. Zij zijn allen zeer deskundig opgeleid in het op correcte wijze aanbrengen van kit. Het adviseren en calculeren gebeurt door ons uitvoerings- en directieteam welke bereikbaar zijn via ons centrale nummer en e-mail adres.

Goed voegwerk is van groot belang. Een kitrand lijkt dan wel klein, maar een onjuiste afdichting kan desastreuze gevolgen hebben. Akar heeft als kitbedrijf in Amsterdam ruim vier decennia ervaring in het aanbrengen van kitvoegen, daarnaast zijn wij als specialistische kitter in Amsterdam ook uiterst capabel in het adviseren van het af te dichten project. Bij Akar vindt u daarnaast alleen vakbekwame medewerkers die de juiste afdichtingswijze in uw bouwwerk minutieus onderzoeken en realiseren. U kunt ons kitbedrijf in Amsterdam ook inspecties op bestaand voegwerk laten verrichten ten behoeven van uw projecten in heel Nederland.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Akar; dé specialist onder de kitbedrijven

Akar werkt als kitbedrijf in Amsterdam in kleine projecten, maar ook in grootse: de Johan Cruijff Arena bijvoorbeeld en de Stopera, de Rembrandt en de Breitner torens, diverse grote kantoor- en woontorens op de Zuidas. Daarnaast hebben we als kitbedrijf in Amsterdam gerenommeerde hotels als "The Grand", "Krasnapolsky", "W-Hotel", "Conservatorium Hotel", "Sir-Adam", "Barbizon", "Hilton", "College Hotel", "Marriot", "hotel American" "L'Europe" en vele andere voltooid, maar ook zeer veel woningbouwprojecten. Verder op deze pagina's kunt u een aantal van de projecten vinden die wij met succes hebben afgerond, met bijbehorende foto's.

Ons kitbedrijf in Amsterdam werkt uitsluitend volgens het Kwaliteitshandboek; deze berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001:2015 stelt. Gedegen kitwerk is een ambacht waar ons kitbedrijf in Amsterdam altijd aan voldoet. Ons kitwerk is altijd van een uitstekende kwaliteit. Akar is in de loop van de jaren gegroeid in de nieuwste wetten en regels wat betreft milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid. AKAR is tevens VCA** gecertificeerd wat aantoont dat wij zeer bewust omgaan met veiligheids- en milieuaspecten.

Akar afdichtingen bv: Landelijke dekking
Neem contact op met kitbedrijf Akar

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden die ons kitbedrijf u kan bieden in Amsterdam, of als u een offerte op maat wenst. U kunt ons contactformulier invullen waarna wij spoedig contact met u zullen opnemen.

Contact