Kitbedrijf Amsterdam

Als u een kitbedrijf in Amsterdam nodig hebt, bel dan Akar! Akar is een professioneel kitbedrijf voor Amsterdam! In Akar vindt u een betrouwbaar kitbedrijf voor niet alleen Amsterdam en omgeving maar heel Nederland . De ruim 60 medewerkers van ons kitbedrijf zijn versprijdt over de diverse provincies in Nederland. zijn allen zeer deskundig in het beoordelen, het calculeren en het aanbrengen van kit.

Goed voegwerk is zeer belangrijk. Een kitrand lijkt dan wel klein, maar een onjuiste kitrand kan desastreuze gevolgen hebben. Akar heeft als kitbedrijf in Amsterdam al twee decennia ervaring in het aanbrengen van kitvoegen, daarnaast zijn wij als specialistische kitter in Amsterdam ook meester in het taxeren van het af te dichten project. Bij Akar vindt u daarnaast alleen vakbekwame medewerkers die het juiste voegwerk in uw bouwwerk voortreffelijk onderzoeken en aanbrengen. U kunt ons kitbedrijf in Amsterdam ook inspecties op bestaand voegwerk laten verrichten ten behoeven van uw projecten in heel Nederland.

Akar; dé specialist onder de kitbedrijven

Akar werkt als kitbedrijf in Amsterdam in kleine projecten, maar ook in grootse: de Amsterdam Arena bijvoorbeeld, of de Stopera. Daarnaast hebben we als kitbedrijf in Amsterdam het bekende winkelcentrum "Babylon" in Den Haag als project voltooid, maar ook verschillende ministeries aldaar. Verder op deze pagina's kunt u een aantal van de projecten vinden die wij met succes hebben afgerond, met bijbehorende foto's.

Ons kitbedrijf in Amsterdam werkt uitsluitend via het Kwaliteitshandboek; deze berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001:2000 stelt. Gedegen kitwerk is een ambacht waar ons kitbedrijf in Amsterdam altijd aan voldoet. Ons voegwerk is altijd van een uitstekende kwaliteit. Akar is in de loop van de jaren gegroeid in de nieuwste wetten en regels wat betreft milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid.

Akar voegafdichtingen: Landelijke dekking
Neem contact op met kitbedrijf Akar

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over ons kitbedrijf in Amsterdam, of als u een offerte op maat wenst. U kunt ons contactformulier invullen waarna wij spoedig contact met u zullen opnemen.

Contact