Kit verwijderen

Kit verwijderen is de eerste en meest lastige stap in de vervanging van het oude kitwerk. Door de professionals van AKAR in te schakelen wordt een complete verwijdering van kitwerk gegarandeerd en nieuwe duurzame afdichtingen van de hoogste kwaliteit aangebracht.

Vele grote projecten maar ook kleinschalige klussen hebben wij voor zowel particulieren, verenigingen van eigenaren, vastgoedbedrijven als bouwbedrijven succesvol afgerond.

Ook voor uw woning, badkamer of bedrijfspand kunnen wij de oude kit verwijderen en vervangen met nieuwe onderhoudsvrije afdichtingen van de hoogste kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen

Kit laten verwijderen door kitbedrijf Akar heeft de volgende voordelen:

  • Oude kit verwijderd zonder sporen na te laten
  • Alle kit op alle ondergronden kunnen wij verwijderen
  • Hoge kwaliteit kit teruggeplaatst, vrij van onderhoud

 Offerte aanvragen

Wanneer is de verwijdering van kit nodig?

Niet alle kittypes zijn verouderingsbestendig gebleken, in veel gevallen is dit ooit eens aan vervanging toe. Dit is niet altijd duidelijk te zien. Weet u niet zeker of de kit in uw woning of pand verwijderd moet worden? De experts van Akar weten precies wanneer het kitwerk in uw woning of pand aan vernieuwing toe is. Daarom komen wij ook graag bij u langs om de huidige kit te inspecteren en desgewenst kunnen wij dan de voegafdichting voor u verwijderen en vervangen.

Kit verwijderd zonder zorgen

Het verwijderen van kit is vaak een vervelende klus. Vaak laat de kit niet los van de ondergrond of blijft de lijm deels zitten. Onze experts kunnen elke kitsoort verwijderen, van siliconenkit tot sanitairkit en van glaskit tot acrylaatkit. Wij hebben al vele zowel grote als kleine klussen gedaan, waardoor er voor ons geen verrassingen meer bestaan. Zo is AKAR onder andere gespecialiseerd in het verwijderen van siliconenkit.

Hoge kwaliteit kit als vervanging

Naast dat wij de oude kit voor u verwijderen, brengen wij ook nieuwe kit aan. Wij kunnen u garanderen dat de kittypes welke wij in buitensituaties toe passen niet gevoelig is voor veroudering ook niet onder extreme weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld in de tropen. De kitten welke wij in sanitaire ruimtes gebruiken zijn in zeer hoge mate schimmelwerend ingesteld. Daarnaast is deze binnen 2 uur belastbaar met water.

Geinteresseerd in kit verwijderen of vervangen

Bent u geïnteresseerd in het verwijderen van kit of het vervangen van kit? Neem dan contact op. U kunt ons bereiken op 020 - 6999360 of het onderstaande contactformulier invullen.

Contact over / offerte kit verwijderen