Kit verwijderen

Kit verwijderen is de eerste en meest lastige stap in de vervanging van bestaande kitvoegen. Door de professionals van Akar in te schakelen wordt een complete verwijdering van kitwerk gegarandeerd en nieuwe duurzame afdichtingen van de hoogste kwaliteit aangebracht.

Vele grote projecten maar ook kleinschalige klussen hebben wij voor zowel particulieren, verenigingen van eigenaren, vastgoedbedrijven als bouwbedrijven succesvol afgerond.

Ook voor uw woning, badkamer of bedrijfspand kunnen we de oude kit verwijderen en vervangen met nieuwe onderhoudsvrije afdichtingen van de hoogste kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen

Kit laten verwijderen door kitbedrijf Akar heeft de volgende voordelen:

  • Oude kit zorgvuldig verwijderd
  • Alle kit op alle ondergronden kunnen we verwijderen
  • Hoogste kwaliteit kit teruggeplaatst, vrij van onderhoud

 Offerte aanvragen

Wanneer is de verwijdering van kit nodig?

Niet alle kittypes zijn verouderingsbestendig gebleken, in veel gevallen is dit ooit eens aan vervanging toe. Dit is niet altijd duidelijk te zien. Weet u niet zeker of de kit in uw woning of (bedrijfs)pand aan vervanging toe is? De experts van Akar weten precies wanneer het kitwerk aan vernieuwing toe is of wanneer dit nog een tijd mee kan. Daarom komen wij ook graag bij u langs om de huidige kit te inspecteren en desgewenst kunnen wij dan de voegafdichting voor u verwijderen en vervangen.

Kit verwijderd zonder zorgen

Het verwijderen van kit is vaak een vervelende klus. Vaak laat de kit niet los van de ondergrond of blijft de lijm deels zitten. Onze experts kunnen elke kitsoort verwijderen, van polyurethaan en polysulfife tot aan sanitairkit en van structurele beglazingskit tot acrylaatkit. Wij hebben vele zowel grote als kleine klussen succesvol afgerond, waardoor er voor ons geen verrassingen meer bestaan. Zo is AKAR als geen ander gespecialiseerd in het verwijderen van kitvoegen.

Hoge kwaliteit kit als vervanging

Naast dat we de oude kit voor u verwijderen, brengen we nieuwe kit aan. We garanderen u dat de kittypes die we in buitensituaties toepassen niet gevoelig zijn voor veroudering ook niet onder extreme weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld in de tropen. De kitten die we in sanitaire ruimtes gebruiken zijn in zeer hoge mate schimmelwerend ingesteld. Daarnaast is deze binnen enkele uren belasten met water.

Geinteresseerd in het vervangen van kitvoegen?

Bent u geïnteresseerd in het vervangen van kitvoegen? Neem dan contact op. U kunt ons bereiken op 020 - 6999360 of het onderstaande contactformulier invullen.

Contact over / offerte kit vervangen