Keuken kitten

Schakel AKAR in voor het perfect afkitten van uw keuken

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de nieuwe keuken in uw woning of bedrijfspand is het van groot belang dat u het kitwerk overlaat aan echte specialisten. Als de keuken namelijk niet op de juiste manier gekit is, loopt u het risico op lekkage en schimmelvorming. Dit is niet alleen heel vervelend, maar schimmelvorming is ook nog eens schadelijk voor uw gezondheid. Voorkom vervelende problemen en laat uw keuken kitten door de vakmensen van Akar.

  • Meer dan 45 jaar ervaring met kitwerken
  • Landelijk werkzaam
  • Zowel voor de zakelijke als particuliere markt

Offerte aanvragen

Hierom schakelt u AKAR in voor het afkitten voor uw keuken

Als u ervoor kiest om uw keuken te laten afkitten door Akar, profiteert u standaard van onderstaande voordelen:

  • Hoge kwaliteit en secuur kitwerk
  • Uw keuken vrij van lekkages
  • De aangebrachte kit is schimmelwerend
  • Mooie uitstraling van de keuken

Aanrechtblad kitten

De keuken en dus ook het aanrechtblad moeten een schone en hygiënische plek zijn; u bereidt hier immers eten. Het is daarom niet wenselijk dat er kiertjes en gaten ontstaan in het kitwerk, waar water, bacteriën, schimmels en etenswaren in achterblijven. Schakel daarom een bedrijf in dat uw aanrechtblad professioneel  kit. Bij Akar weten we precies welke soort kit we moeten gebruiken bij de verschillende soorten aanrechtbladen. Door uw keuken te laten kitten door de ervaren specialisten bij Akar profiteert u jarenlang van een schimmelvrije kitrand.

Inductiekookplaat kitten

Als u kiest voor een inductiekookplaat wordt de kookplaat in het aanrechtblad geplaatst. Hierbij is het van groot belang dat de ruimte tussen de kookplaat en het blad goed afgedicht wordt. Het is uiteraard niet wenselijk dat er voedsel in de kier verdwijnt als u morst tijdens het koken.

Spoelbak kitten

Water en scheuren of kieren zijn geen goede combinatie. Daarom dient ook de spoelbak rondom goed gekit te worden. In de spoelbak wast u uw handen, uw groenten en fruit en doet u in sommige gevallen de afwas. Dit maakt de spoelbak een broedplaats voor bacteriën. Met een goede kitrand voorkomt u vervelende problemen.

Keuken kitten: hoe gaat dat in zijn werk?

Niet alleen nieuwe, maar ook bestaande keukens moeten voorzien zijn van een goede, waterdichte kitrand. Laat u een nieuwe keuken plaatsen of merkt u dat de kitrand van uw bestaande keuken aan vervanging toe is? Schakel dan Akar in voor het aanbrengen of vervangen van de kitrand. Twijfelt u of de bestaande kitrand aan vervanging toe is? Maak dan een afspraak om de kitrand door ons te laten controleren. Als de kitrand aan vervanging toe is, stellen we een offerte op die we met u doornemen. Na akkoord gaan we aan de slag met kit verwijderen en brengen daarna een nieuwe laag aan. Laat u een nieuwe keuken plaatsen? Ook dan maken we altijd eerst een offerte voordat we voor u aan de slag gaan. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Kosten voor het kitten van uw keuken

De kosten voor het laten kitten van een keuken zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de te kitten oppervlakte en de eventuele aanwezigheid van oud kitwerk dat we moeten verwijderen. We kunnen daarom ook geen precieze prijzen geven. Wel is het altijd mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen middels het contactformulier. De offerte is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Contact opnemen met AKAR

Laat u een nieuwe keuken plaatsen, wilt u een bestaande keuken opnieuw laten kitten of twijfelt u of het kitwerk in uw keuken al wel aan vervanging toe is? De experts van Akar komen graag bij u langs op locatie voor een controle en duidelijk advies. Bel naar 020 699 9360 of vul onderstaand contactformulier in.