Raam kitten

Laat uw ramen kitten bij AKAR

Ramen vormen een essentieel onderdeel van elke woning of bedrijfsruimte, dat is zeker. Natuurlijk kunt u enkel verwachten dat uw ramen optimaal bijdragen aan uw wooncomfort wanneer deze op de juiste manier zijn geplaatst en afgewerkt. Uw ramen laten kitten is hierbij een onmisbare stap.

Laat uw ramen kitten door de specialisten van AKAR en geniet de volgende voordelen:

  • Meer dan 45 jaar ervaring met kitwerken
  • Landelijk werkzaam
  • Zowel voor de zakelijke als particuliere markt

Wat is de meerwaarde van uw ramen afkitten?

Ramen kitten is een afwerkingsmethode waarbij we kieren en naden tussen het raam en het kozijn opvullen met behulp van kit. Met goed gekitte ramen profiteert u van een veel betere isolatie in huis. Dit betekent dat warmte beter binnen de ruimte blijft, maar ook dat u minder last heeft van tocht.

Een ander belangrijk voordeel van ramen kitten is dat u veel minder snel last heeft van vocht en dus schimmels in huis. Dit is belangrijk in elke type pand, van een gewone particuliere woning tot een bedrijfsgebouw. Schimmels en vocht zijn namelijk niet alleen slecht voor de gezondheid van de inwoners, maar ook de structuur van de woning zelf. Kozijnen en andere onderdelen van uw ramen of muren kunnen na verloop van tijd immers snel aftakelen of verslijten ten gevolge van vocht en tocht.

De langdurige gevolgen hiervan zijn niet te onderschatten:

  • U betaalt geld voor het verwijderen van schimmel en het herstellen van schade
  • Uw leefkwaliteit is een stuk lager
  • U heeft kopzorgen door de extra herstellingswerken

Natuurlijk is het resultaat van uw ramen kitten enkel de moeite waard als u dit werk door een professional laat doen. Hieronder gaan we wat dieper in op de service en mogelijkheden van AKAR, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Waarom moet u vertrouwen op AKAR om uw ramen te kitten?

Een raam kitten mag dan misschien wel een eenvoudig werkje lijken, het is wel degelijk belangrijk dat u hiervoor vertrouwt op een expert. Hieronder de belangrijkste voordelen van AKAR:

1. een uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid

We slaan geen enkel deeltje van uw raam over en zorgt er op die manier voor dat uw levenscomfort écht verbetert. Ook gebruikt uw AKAR team enkel materialen van de beste kwaliteit.

2. minder kosten op de lange termijn

Een raam laten afkitten brengt ook een financieel voordeel met zich mee. Niet alleen omdat u schimmels en dus schade aan uw woning voorkomt op de lange termijn, maar ook aangezien u minder hoeft te stoken om uw woning op temperatuur te houden.

3. ruim 45 jaar ervaring

Als bedreven specialist met haast 50 jaar ervaring helpt AKAR u met een uitstekende service en een oplossing voor elk probleem. Dat staat garant voor een esthetisch mooi en duurzaam resultaat.

4. landelijke service voor zakelijke en particuliere klanten

AKAR is daarbij werkzaam in het hele land, zodat u altijd op de aanpak van een gedegen professional kunt vertrouwen. Daarbij komt ook dat AKAR geen onderscheid maakt tussen particuliere en zakelijke klanten: iedereen heeft immers baat bij ramen die goed zijn afgekit!

Kunt u zelf uw ramen kitten?

Een oud of versleten raam laten afkitten klinkt natuurlijk goed, maar misschien vraagt u zich af of u dit werk niet zelf kunt doen? Op zich is dat wel mogelijk, maar toch is het beter om een expert in te schakelen. Dit zijn enkele risico's die u neemt als u zelf uw ramen kit:

  • Een minder mooi en strak resultaat
  • Minder goede isolatie
  • Extra kosten op de lange termijn

Daarbij kan een professional u als geen ander helpen bij het kitten en onderhouden van uw ramen door middel van gedegen advies. Zo weet u wat u moet doen om uw ramen in topconditie te houden en slaapt u op beide oren.

Contact opnemen met AKAR

Heeft u vragen over het afkitten van uw ramen? Neem contact op met AKAR voor meer info over de service en mogelijkheden! We zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 699 9360 vul onderstaand contactformulier in. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.