Tegels kitten

Laat uw tegels kitten door de specialisten bij AKAR

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel kitbedrijf voor het kitten van tegels? Dan helpen wij u graag. We zijn een flexibel kitbedrijf dat gespecialiseerd is in het voegen en afdichten van tegelwerk voor zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud. Met decennia aan ervaring in de bouwsector hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor aannemers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren. Ons team bestaat uit gekwalificeerd personeel dat intern is opgeleid. AKAR brengt elk project tot een succesvol einde met de hoogste kwaliteit en een uitstekende service.

Laat uw tegels kitten door de specialisten van AKAR en geniet de volgende voordelen:

  • Meer dan 45 jaar ervaring met kitwerken
  • Landelijk werkzaam
  • Zowel voor de zakelijke als particuliere markt

Tegels kitten: het belang van een goede voegafdichting

Als het gaat om een nette afwerking van tegelwerk, is tegels kitten een cruciaal onderdeel van het proces. Het is verstandig om het kitten van tegels uit te besteden aan een professioneel kitbedrijf. Een goede voegafdichting bij het betegelen van muren en vloeren is een essentiële stap om te zorgen voor een duurzame en waterdichte afwerking. Slechte voegen kunnen namelijk grote gevolgen hebben. Als er water door de voegen dringt, leidt dit vaak tot schade aan de ondergrond, zoals rot of schimmel. Dit beïnvloedt niet alleen de uitstraling van de ruimte, maar leidt vaak ook tot structurele schade aan het gebouw. Daarnaast ervaren gebruikers van het pand sneller gezondheidsproblemen als gevolg van de groei van schimmel of bacteriën.

Voorkom risico’s bij het tegels kitten

Om deze risico's te vermijden, is het verstandig om het kitten van tegels over te laten aan een professioneel kitbedrijf. Bij AKAR beschikken we over de benodigde kennis, expertise en materialen om een goede voegafdichting te garanderen. Daarbij zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheidsaspecten, milieuprincipes, kwaliteitsnormen en de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001 stelt. Daarmee garanderen we duurzame en waterdichte betegelde oppervlakken, zonder risico's voor de gezondheid van de gebruikers.

Tegels kitten is een vaardigheid die expertise vereist

Daarnaast is het kitten van tegels een vaardigheid die veel oefening en ervaring vereist. Een strakke, naadloze afdichting vraagt om expertise. Onze professionele kitters hebben jarenlange ervaring en training om deze vaardigheid onder de knie te krijgen. Daarmee is het resultaat beter en maken we gebruik van de beste materialen en apparatuur, om een betere kwaliteit en duurzaamheid van het afdichtmiddel te garanderen.

Tegels kitten uitbesteden bespaart tijd en stress

Veel van onze klanten weten uit eigen ervaring dat het zelf kitten van tegels tijdrovend en stressvol kan zijn. Het is een nauwgezet proces dat veel geduld en concentratie vereist. Een professioneel kitbedrijf klaart de klus sneller en neemt de stress en frustratie weg die gepaard gaan met het zelf doen van het werk.

We zorgen ervoor dat uw faciliteit er professioneel en goed onderhouden uitziet. Door een professionele kitter in te huren, weet u zeker dat uw tegelwerk er netjes en professioneel uitziet, wat een positieve indruk op klanten en bezoekers achterlaat.

Tegels kitten uitbesteden?

AKAR is een kitbedrijf dat zich richt op kwaliteit, gezondheid, milieu en productaansprakelijkheid in de bouwwereld. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn intern vakkundig opgeleid en zien het kitwerk als een ambacht. We begrijpen hoe belangrijk voegafdichtingen zijn in de bouw en dat verkeerde beoordelingen catastrofale gevolgen kunnen hebben. Onze medewerkers zorgen voor verantwoorde voegafdichtingen die aan de hoogste normen voldoen.

Contact opnemen met AKAR

Als u meer wilt weten over ons kitbedrijf en de mogelijkheden die we kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken een offerte op maat. We zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 699 9360 of vul onderstaand contactformulier in. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.