Sanitair kitten

Het kitten van sanitair omvat het afdichten of afsluiten van kieren, naden, voegen en andere openingen in uw sanitair, zoals badkamers, toiletruimtes en keukens. Wij zorgen voor een waterdichte en schimmelbestendige afdichting tussen wanden en vloeren en voegen tussen tegels en leidingdoorvoeren. Ook het afdichten van de verbindingen tussen wastafels, toiletten, badkuipen, douchebakken en andere sanitaire voorzieningen verzorgen wij graag voor u. Onze deskundige teams staan voor u klaar en zijn zeer ervaren in het uitvoeren van diverse projecten in alle denkbare sectoren. Van grote utiliteitsbouwprojecten tot particuliere woningen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van uw sanitair laten kitten door Akar

Laat uw sanitair kitten door Akar en profiteer van de volgende unieke voordelen:

  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Nauwkeurig kitwerk met perfecte kitvoegen
  • 100% waterdichte verbindingen
  • Schimmelwerende kit houdt uw sanitair fris en hygiënisch.
  • Nette kitvoegen voor een verzorgde uitstraling van uw sanitair
  • Garanties tot 6 jaar

Of het nu gaat om uw douche, bad of andere sanitaire voorziening, Akar is gespecialiseerd in het kitten van al uw sanitair. U kunt erop vertrouwen dat elk onderdeel professioneel wordt behandeld en voorzien van hoogwaardige kitafdichtingen. Door uw sanitair te laten kitten door Akar geniet u dus van kwalitatief hoogwaardig kitwerk, voor een waterdichte en schimmelwerende badkamer, toilet en keuken met een verzorgde en nette uitstraling.

Waarom is sanitair kitten zo belangrijk?

Het correct en zorgvuldig kitten van sanitair is van groot belang voor een lekkagevrije binnenruimte en het behoud van een gezonde omgeving. Sanitair zoals de douche, wastafel en het toilet worden dagelijks intensief gebruikt en staan constant bloot aan water, zeepresten en kalkaanslag. Als het sanitair niet goed is gekit, dringt water de naden tussen het sanitair en de muur of vloer binnen. Hoe klein ze soms ook zijn, deze lekkages bevorderen schimmelvorming en tasten andere oppervlakken aan. Dat leidt vaak tot kostbare reparaties. Door het sanitair op de juiste wijze te kitten, zorgen wij voor een waterdichte barrière, die voorkomt dat water doordringt. Daarmee voorkomt u schimmel- en lekkageproblemen. Dit draagt bij aan een gezonde en hygiënische omgeving, verlengt de levensduur van uw sanitair en zorgt voor gemoedsrust in termen van onderhoud en kostenbesparing op de lange termijn.

Sanitair kitten: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Akar begrijpen we het belang van goed gekit sanitair. Of het nu gaat om de afwerking van een nieuwe badkamer, douche of andere sanitaire voorziening, wij staan voor u klaar. Ook voor het vervangen van verouderde kitvoegen kunt u bij ons terecht.

Zodra we aan de slag gaan, beginnen we met het verwijderen van de oude voegvulling en brengen we vervolgens een nieuwe kitvoeg afdichting aan. De droogtijd van de kit varieert van 6 tot 24 uur, afhankelijk van het soort kit, de gebruikte hoeveelheid, het vochtgehalte en de omgevingstemperatuur. We adviseren u altijd over de in uw situatie toe te passen kitsoorten

Wat kost sanitair kitten?

De prijs van sanitair kitten is afhankelijk van factoren, zoals het totaal aantal strekkende meters kit en of we uw oude kitwerk moeten verwijderen. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten, vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Het voordeel van het laten uitvoeren van het kitwerk door Akar is dat we het in één keer correct en zorgvuldig aanbrengen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het in de toekomst opnieuw laten kitten van uw sanitair.

Controle kitwerk van uw sanitair

Wilt u graag eerst een inspectie van de bestaande kitafdichtingen in uw sanitair aanvragen? Onze experts komen graag bij u langs voor een grondige controle en advies over de staat van uw kitwerk. Indien nodig verwijderen we zelfs direct de oude kit, zodat uw sanitair snel de afwerking krijgt die het verdient en u waterschade voorkomt. Neem contact met ons op en bel naar 020 699 9360 of vul het onderstaande contactformulier in.