Kitbedrijf Rotterdam

Akar is een gerenommeerd kitbedrijf in Rotterdam en omstreken. Voor een kitbedrijf in Rotterdam gaat u naar Akar!

Als u op zoekt bent naar een uitstekend kitbedrijf in Zuid Holland, bent u bij Akar aan het juiste adres. Ons kitbedrijf in Rotterdam verzorgt alweer decennialang voegafdichtingen bij kleinere maar ook grote bouwwerken. Bij ons kitbedrijf in Rotterdam werken alléén kitters met een uitstekende vakkennis. Daarnaast hebben we een aantal specialisten die exclusief zijn opgeleid in het beoordelen van het te voegen werk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Akar heeft als kitbedrijf ruim 50 medewerkers in dienst. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat de kwaliteit van het te verrichten werk altijd perfect is.

Wij houden als kitbedrijf in de regio Rotterdam altijd rekening met de omgevingsvariabelen, de doseringen van het voegwerk, de materiaalvoorkeuren en menselijk falen. Door met deze invloeden rekening te houden, en daarnaast betrokkenheid en betrouwbaarheid te tonen heeft Akar in de loop der jaren kunnen uitgroeien tot een gerenommeerd bedrijf. Natuurlijk blijven wij altijd grondig en stelselmatig controle uitoefenen op het werk. Al deze factoren maken ons kitbedrijf in de regio Rotterdam tot een bedrijf waar men op kan rekenen, waarbij het credo als afspraak is afspraak diep vervlochten is in onze bedrijfsgenen.

De voegafdichting van een werk lijkt vrij nietig ten opzichte van de enorme bouwwerken, maar is uitermate belangrijk. In de loop der jaren hebben wij kunnen vaststellen welke desastreuze gevolgen verkeerde beoordelingen in voegwerk door derden kunnen hebben. Bij een voegafdichting moet nu eenmaal rekening worden gehouden met rek- en krimpmodificaties, hechtvermogens en materiaalkenmerken. Ons kitbedrijf in Rotterdam heeft alleen gekwalificeerde medewerkers in dienst die een voeg nauwkeurig kunnen beoordelen, eventueel oude kitvoegen kunnen vervangen en daarna correct nieuwe kit kunnen aanbrengen. Een nauwkeurige voegafdichting is essentieel voor een gebouw. Ook brandwerende afdichtingen behoren tot de mogelijkheden.

Als kitbedrijf in Rotterdam e.o. heeft AKAR in de loop der jaren heel wat prestigieuze objecten geklaard. We hebben bijvoorbeeld verschillende ministeries als projecten gehad, maar ook het Paleis van Justitie, verschillende Shell gebouwen, een aantal winkelcentra, nieuwbouwwijken, woontorens zoals the Muse, maar ook de uitbreiding van stadion de Kuip. Een greep uit de afgeronde projecten van ons kitbedrijf in Rotterdam kunt u verder nalezen op de refrentielijst van deze website.

Neem gerust eens contact met ons op per e-mail of per telefoon, we zijn altijd bereid u meer informatie te verschaffen over wat ons kitbedrijf in Rotterdam en omstreken voor u kan betekenen. Indien u een advies of een offerte wenst van ons kitbedrijf in Rotterdam dan kan dat natuurlijk ook; laat het ons gerust weten en wij spreken met u op locatie af.

Contact