Kitbedrijf

AKAR is een gespecialiseerd kitbedrijf. We zijn decennialang een belangrijke speler in de bouwmarkt als kit- en afdichtingsbedrijf. Onze vakmannen zijn experts op het gebied van het aanbrengen van voegafdichtingen. Voor de beoordeling van het werk en de afronding ervan hebben we uitvoerders/projectleiders in dienst. Wanneer u kit wil laten verwijderen kunt u contact opnemen met onze afdeling Renovatie & Advies. 

Offerte aanvragen

Flexibel kitbedrijf

AKAR is een flexibel kitbedrijf als het gaat om nieuwbouw, renovatie en onderhoud, zoals bijvoorbeeld beheer.  De descennia hebben kwaliteitsnormen, gezondsheidsaspecten, milieuprincipes en productaansprakelijkheid hun intrede gedaan in de bouwwereld. Bouwprocessen kregen daardoor meer een systematischer verloop. Natuurlijk blijft AKAR als kitbedrijf met deze ontwikkelingen meegroeien. We werken volgens ons Kwaliteitshandboek en deze berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001 stelt.

Als kitbedrijf heeft AKAR gekwalificeerd personeel die aan al uw wensen qua voegafdichtingen voldoen. Onze medewerkers zijn allen intern vakkundig opgeleid en zien zelf het kitwerk als ambacht. Met veel plezier worden alle projecten afgerond door de medewerkers van ons kitbedrijf.

Alle, ruim 50, werknemers van AKAR dragen ons kitbedrijf op handen.

verantwoord gevoegd door bevoegden

We beseffen als specialist hoe belangrijk de voegafdichtingen zijn in de bouw. Verkeerde beoordelingen door incapabele derden kunnen catastrofale gevolgen hebben. Of het nu rek- of krimpmodificaties, materiaalkenmerken of hechtvermogens betreft. Ons kitbedrijf kon gelukkig altijd de schade herstellen, doordat onze medewerkers nadien verantwoorde voegafdichtingen aanbrachten.

Ervaring met grote projecten

AKAR wordt als kitbedrijf veelal ingezet door grote bedrijven en voor grotere projecten (maar deinzen zeker niet terug voor kleinschaligere uitdagingen). Als u naar onze afgeronde opdrachten kijkt, kunt u zich daar gemakkelijk een voorstelling van maken.

Bekijk onze referenties voor meer projecten.

Contact

Mocht u interesse hebben in meer informatie over ons kitbedrijf, neem dan gerust eens contact met ons op. We komen graag bij u langs met een voorlichting over de mogelijkheden en oplossingen die we u kunnen bieden en bespreken desgewenst graag een offerte met u.