Kitbedrijf

KITBEDRIJF

Kitbedrijf AKAR staat garant voor de beste kwaliteit en service! Vraag eens een offerte aan bij kitbedrijf AKAR.

Mocht u op zoek zijn naar een gespecialiseerd kitbedrijf, neem dan eens contact op met AKAR. Wij zijn inmiddels vier decennialang een belangrijke speler in de bouwmarkt als kitbedrijf. Onze medewerkers zijn allen experts op het gebied van voegafdichtingen, of dat nu de beoordeling betreft van het werk, de afronding ervan of als u kit wil laten verwijderen.

OFFERTE AANVRAGEN

FLEXIBEL KITBEDRIJF

AKAR is een flexibel kitbedrijf als het gaat om nieuwbouw, renovatie en onderhoud, zoals beheer.  De afgelopen jaren hebben kwaliteitsnormen, milieuprincipes en productaansprakelijkheid hun intrede gedaan in de bouwwereld. Bouwprocessen kregen daardoor meer een systematischer verloop. Natuurlijk blijft AKAR als kitbedrijf met deze ontwikkelingen meegroeien. Wij werken volgens ons Kwaliteitshandboek en deze berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001 stelt.

Als kitbedrijf heeft AKAR gekwalificeerd personeel die aan al uw wensen qua voegafdichtingen kan voldoen. Onze medewerkers zijn allen zeer gedegen opgeleid en zien zelf het kitwerk als ambacht. Met veel plezier worden alle projecten afgerond door de medewerkers van ons kitbedrijf.

Alle, ruim 50, werknemers van AKAR dragen ons kitbedrijf op handen.

Wij beseffen als specialist hoe belangrijk de voegafdichtingen zijn in de bouw. Verkeerde beoordelingen door incapabele derden kunnen catastrofale gevolgen hebben. Of het nu rek- of krimpmodificaties, materiaalkenmerken of hechtvermogens betreft. Ons kitbedrijf kon gelukkig altijd de schade herstellen, doordat onze medewerkers nadien verantwoorde voegafdichtingen aanbrachten.

ERVARING MET GROTE PROJECTEN

Akar wordt als kitbedrijf veelal ingezet door grote bedrijven en voor grotere projecten. Als u naar onze afgeronde opdrachten kijkt, kunt u zich daar gemakkelijk een voorstelling van maken. Een korte lijst van onze voltooide werken als kitbedrijf: Johan Cruijff Arena, UItbreiding stadion de Kuijp te Rotterdam, Renovatie kitwerk tribunedelen AFAS stadion te Alkmaar, VNO-Toren in Den Haag, Diverse passagiersterminals te Schiphol, de Rembrandt en de Breitner toren in Amsterdam, WTC kantoren te Utrecht en Amsterdam, Ministerie van VROM, Min. van Financien en Min. van BiZa, Min. van OPCW in Den Haag, drie woontorens aan de Boompjes, Stations busoverkapping Amsterdam CS, en woontoren the Muse te Rotterdam, Belastingkantoor in Amsterdam, Nederlandse Ambassade te Paramaribo, hoofdkantoor ABN-Amro op Curacao (en in Amsterdam)  diverse Holand Casino's, McDonald's en KFC restaurants, enzovoorts. Elders op deze website kunt u al onze grotere afgeronde werken bewonderen.

Mocht u interesse hebben in meer informatie over ons kitbedrijf, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij komen graag bij u langs met een voorlichting over ons kitbedrijf en we bespreken graag een offerte met u.

CONTACT