Kitbedrijven

Akar afdichtingen – de beste onder de kitbedrijven

Akar afdichtingen is met een ruim aanbod aan diensten en een zeer groot portfolio van tevreden opdrachtgevers gegarandeerd uw beste keuze onder de kitbedrijven van Nederland. Met een team van ruim 80 medewerkers staan wij voor kitwerk van uitstekende kwaliteit.

Kitwerk, onze passie

Wat Akar één van de beste kitbedrijven van Nederland maakt, is onder andere de passie en ervaring die onze vaklieden met zich meebrengen. Onze werkzaamheden en werkwijze zijn conform de meest actuele voorwaarden opgesteld door het Kwaliteitshandboek en NEN-EN-ISO 9001. U bent dus verzekerd van vakwerk van het veiligste niveau.

Allround kitbedrijf

Onze flexibiliteit is een sterk punt waardoor wij ons onderscheiden van andere kitbedrijven. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten, renovatie en onderhoud. Door onze allround ervaring en capaciteiten valt de keuze voor grote projecten geregeld op ons. U krijgt een goede indruk van ons werk via onze referenties, zie hier .

Wij behoren tot de beste kitbedrijven van Nederland en die reputatie maken wij keer op keer waar. Ook voor uw klus bieden wij de helpende hand. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Klik hier voor de contactmogelijkheden, of bel direct naar 020 - 6999 360 .