Kitwerken

Voor de beste kitwerken dient u bij Akar te zijn! Akar is meester in allerlei kleine en grote kitwerken!

Als u kitwerken heeft, neemt u dan eens contact op met Akar. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan twee decennia opereert in de bouw. Onze kitwerken zijn altijd van een excellente kwaliteit. We weten dat een bouwwerk moet voldoen aan vooraf gestelde criteria en daarom zorgen we ervoor dat onze kitwerken ook altijd uitgevoerd zullen worden naar deze maatstaven.

Akar weet maar al te goed als allround kitbedrijf dat er bij kitwerken een aantal factoren zeer belangrijk zijn, zoals uitstekende materialen en doseringen maar ook omgevingsvariabelen. Daarbij komt altijd het menselijk falen nog om de hoek kijken. De gekwalificeerde medewerkers van Akar zorgen er altijd voor dat de kitwerken op een uitmuntende wijze verzorgd worden. Bij Akar leggen we de nadruk op kwaliteit van de kitwerken. Dit kwaliteitsbewustzijn is fundamenteel in onze ondernemingsfilosofie en wordt gedragen door genormeerde controleprocedures. Deze zijn vastgelegd in Akars Kwaliteitshandboek en berusten op de voorwaarden die NEN-EN-ISO 9001 stelt.

Uw kitter bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Akar verzorgt kitwerken in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Door onze competentie hebben we vast kunnen stellen dat verkeerde kitwerken en beoordelingen catastrofale gevolgen kunnen hebben. Het is nu eenmaal belangrijk rekening te houden met het rekken of krimpen van kitwerken, maar ook de hechtvermogens. Daarnaast zijn de materiaalkenmerken van groot belang.
Tot ieders opluchting kunnen we ook de schade herstellen van kitwerken die door incapabele derden zijn aangebracht.
Onze medewerkers zorgen er tevens voor dat de kitwerken volgens de nieuwste milieuprincipes en kwaliteitsnormen aangebracht worden.

Verder op deze website kunt u bekijken welke grootse kitwerken we in de loop der jaren met succes hebben afgerond. Een kleine opsomming hiervan: 5 vestigingen van de Nederlandsche Bank, 2 vestigingen van de NAM, alle vestigingen van McDonald's, Babylon in Den Haag, het Joods Historisch Museum in Amsterdam, de Amsterdam Arena, Sonesta hotels op Aruba en Curaçao, het Paleis van Justitie in Den Haag, de VNO toren in Den Haag, Sony in Badhoevedorp, enzovoorts.

Voor meer informatie over kitwerken, ons bedrijf of over onze prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen; we komen graag bij u langs.