Kitwerk: Ervaren kitbedrijf voor al uw kitwerken – Akar.nl - Kitbedrijf Akar

Kitwerk: Ervaren kitbedrijf voor al uw kitwerken – Akar.nl

Voor uitstekend kitwerk moet u bij Akar zijn! Akar is de beste in kitwerk voor grote én kleine projecten!

Als u op zoekt bent naar een bedrijf dat voor u eersteklas kitwerk kan verzorgen, denk dan eens aan Akar. Wij zijn al twee decennia lang actief in voegafdichtingen. Onze medewerkers zijn allen zeer gedegen opgeleid in het verrichten en renoveren van kitwerk. Al onze werken in de bouw zijn van een excellente kwaliteit.

  • Uitstekend en vakkundig kitwerk
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Kit aanbrengen en verwijderen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor al uw kitwerken en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 Offerte aanvragen

Kitwerk vervangen

Akar weet dat bij kitwerk heel wat criteria van invloed zijn, zoals menselijk falen, doseringen van het kitwerk, materiaalvoorkeuren en omgevingsvariabelen. Wij houden bij het verrichten van kitwerk altijd rekening met deze factoren, zodat het kitwerk uiteindelijk jarenlang in voortreffelijke staat blijft. Onze ruim 80 medewerkers staan met hun expertise in kitwerk altijd voor u klaar! Akar voert kitwerk uit in nieuwbouw, renovatie en bij onderhoud.

Kwaliteitsnorm kitwerk

De werknemers van Akar werken allen volgens de nieuwste milieuprincipes en kwaliteitsnormen. Bouwprocessen zijn door dit soort maatstaven systematischer geworden. Wij zijn daar in de loop van de jaren in meegegroeid. Wij weten door onze jarenlange ervaring dat slecht aangebracht kitwerk calamiteuze gevolgen kan hebben. Fout aangebracht kitwerk kan gaan krimpen of juist gaan rekken en/of het hecht niet goed. Door onze vakbekwaamheid kunnen wij slecht kitwerk snel opsporen en herstellen.

Kosten kitwerk

De prijzen van onze kitwerkzaamheden zijn per situatie verschillend. Op basis van het type werkzaamheden en de oppervlakte van de ruimte stellen wij een offerte voor u op. Om gebruik te maken van onze diensten vult u ons contactformulier in.

Onze werkzaamheden

Akar is de specialist op het gebied van kitwerken. Onze werkzaamheden bestaan uit de volgende diensten:

Kit verwijderen

Bij Akar laat u alle soorten kit verwijderen, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren kitters kunnen onder andere siliconenkit verwijderen, maar ook plastische en plasto-elastische kit.

Renovaties en advies

Voor controles, advies en kitwerk bij renovaties maakt u gebruik van de diensten van Akar. Wij controleren de staat van uw huidige voegafdichtingen en vervangen deze. Bekijk renovaties en advies.

Badkamer kitten

Akar levert kitwerk voor uw badkamer op hoog niveau. Met kitwerkzaamheden voor uw bad, douche en ander sanitair voorkomt u lekkages. Lees meer informatie op onze pagina badkamer kitten.

Nieuwbouw

Met uitgebreide kennis van bouw- en voegafdichtingen is Akar.nl uw partner in de woningbouw. Wij leveren daarnaast diensten bij de nieuwbouw van scholen, ziekenhuizen en de particuliere markt.

Brandwerende afdichtingen

Voor uw brandveiligheid is het belangrijk dat voegen vakkundig dicht gekit zijn. Met brandwerende afdichtingen voorkomt u dat vuur zich verspreidt door uw pand.

Referenties

In het verleden voerden wij kitwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven in onder andere de industriële en commerciële sector. Voorbeelden van bedrijven waarvoor wij kitwerken uitvoerden zijn:

  • Shell
  • De Nederlandsche Bank
  • Amsterdam Arena
  • McDonald’s

Bekijk een overzicht van onze werkzaamheden op de pagina referenties.

Kitwerken in alle provincies

Akar is als kitbedrijf actief voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Wij voeren onder andere kitwerken uit in Amsterdam en Rotterdam, maar ook in Leeuwarden en Maastricht zijn wij u van dienst op het gebied van voegafdichtingen.

Contact met Akar

Voor vragen over onze diensten of een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Wij zijn daarnaast telefonisch bereikbaar op 020 699 9360.

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht