Toilet kitten

Het toilet afkitten is een essentiële taak bij het kitten van de badkamer, maar wordt vaak onderschat. Door het dagelijkse gebruik van het toilet is een vakkundige afdichting cruciaal voor het voorkomen van lekkage en ophoping van vuil en bacteriën. Het professioneel laten kitten van een toilet kan op lange termijn kosten besparen en draagt bij aan de algehele netheid en functionaliteit van de badkamer.

TOILET LATEN KITTEN DOOR AKAR

De deskundigen van Akar helpen u graag met het nauwkeurig afkitten van uw toilet en andere sanitaire voorzieningen. Met meer dan 30 jaar ervaring levert Akar ongeëvenaarde kwaliteit voor een prachtige uitstraling en bescherming van uw badkamer.
Hiernaast staan we ook klaar voor grootschalige projecten in de woning- of utiliteitsbouw en de particuliere markt. U heeft jarenlang plezier van het professionele kitwerk van Akar.

De voordelen van uw toilet laten kitten door Akar:

  • Onovertroffen kwaliteit
  • Uitzonderlijk precies kitwerk
  • Professionele kit met optimale schimmelwering
  • Verfraait uw gehele toiletruimte en badkamer
  • Vakkundige experts voor alle sanitaire aansluitingen
  • Gegarandeerd waterdichte afdichtingen
  • Tot 6 jaar garantie

Offerte aanvragen

TOILET KITTEN: HOE WERKT DAT?

De wc afkitten is van belang om de hygiëne in de badkamer en toiletruimte te handhaven. De specialisten van Akar werken daarom met hoge nauwkeurigheid voor kitwerk met een lange levensduur. Het proces van een wc kitten bestaat uit 3 stappen: de oude kit verwijderen, de kit aanbrengen en de afwerking.

Kit verwijderen

Ten eerste wordt het oppervlak voorbereid door de oude kitresten te verwijderen en het oppervlak te reinigen van vuil en vet. Dit gebeurt met behulp van een geschikte siliconen verwijderaar en schoonmaakalcohol.

Kit aanbrengen

Na het verwijderen van de oude kit en vuilresten, brengen we de kitlaag gelijkmatig aan met een constante snelheid, zodat de kitlaag diep in de naden doordringt en geen onderbrekingen bevat. Na het aanbrengen van de kitlaag, strijken we de kitlijn glad met een kitstrijker voor een nette afwerking en een waterdichte zegel.

Na afloop van het kitten

De droogtijd van de kit is maximaal 24 uur, afhankelijk van het type kit, de luchtvochtigheid en de omgevingstempratuur. Tijdens de droogtijd is het onverstandig om het toilet en eventueel de douche te gebruiken, omdat de vochtigheid het opdrogen van de kit kan beïnvloeden. Na de droogtijd kunt u het toilet en de douche weer gebruiken. Een goed afgekit toilet zorgt voor een hygiënische toiletruimte en badkamer, vrij van vocht- en schimmelproblemen. Het regelmatig controleren en onderhouden van de kitvoegen is belangrijk om de integriteit van de afdichting te garanderen.

KITWERK CONTROLE VAN UW SANITAIR

Wilt u een inspectie van het huidige kitwerk van uw toilet of ander sanitair? Onze specialisten bij Akar staan klaar om een grondige controle uit te voeren en u te adviseren over de conditie en eventuele vervanging van het kitwerk. Indien noodzakelijk verwijderen we ook meteen de oude kit en maken we een afspraak voor het opnieuw kitten van uw sanitair, zodat uw sanitair snel de nodige afwerking krijgt en het risico op water- en vuilschade minimaliseert. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 699 9360 of vul ons online contactformulier in voor een deskundige beoordeling en snelle service.

PRIJZEN VOOR HET LATEN KITTEN VAN UW TOILET

De prijs van het professioneel laten kitten van uw toilet hangt af van de hoeveelheid strekkende meters en het type ondergrond. Hierbij speelt het verwijderen van oud kitwerk ook een rol in de uiteindelijke prijs. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan bij Akar voor het laten kitten van uw toilet, of neem contact op via het contactformulier. We geven u zo spoedig mogelijk antwoord.